Följ oss på facebook för
nyheter och roliga tävlingar!

Digital konst av Linda

Det finns så mycket jag skulle kunna visa, men allt eftersom sidan växte och fler verk kom till världen förstod jag att det är ohållbart att visa allt. Därför kommer det nu att visas endast ett litet urval av det som skapas. Bilderna byts med jämna mellanrum.

Liten glimt av vad som väntar på att tryckas

Givetvis går det inte att få samma upplevelse på en liten nätbild, men en liten aning om vad som kommer att finnas ger det ändå.

Verk som just nu finns i ateljén

Tryckta verk som finns hemma i ateljén och går att få se i verkligheten om du bokar tid. Plexi och Aluplatta har en upphängning på baksidan som gör att de verkar sväva någon cm från väggen. Trycken på papper är samma storlek, men viktigt är att detta mått är med passepartout och ram. Alla verk trycks endast i 1 exemplar. När detta är sålt förstörs originalfilen i datorn.

Mindre verk finns det också en del hemma. En del av dem monterade på träplattor. Ni som har varit på en utställning vet vilka jag menar, och du som inte varit det får försöka föreställa dig eller göra dig ett besök om någon av motiven känns intressant. De finns i flera olika storlekar, och måttet är det totala, med plattan.

Ett urval av sålda verk.