Visste du att våra verk endast
trycks i ett enda exemplar?

Under flera år har konsten varit den huvudsakliga sysselsättningen i Lindas liv. Men nu har det kommit in en ny passion som tar över, och skapandet av tavlor kommer att sättas som hobby. Men den kraft som kommer från detta nya inspirerar på ett högre plan även i skapandet, och leder till väldigt spännande verk.

Det som tagit över är att få arbeta med människor och guida dem genom djungeln av hudvård och makeup. Som fristående hudvårdskonsult för Mary Kays produkter får Linda nu möjligheten att måla på ett annat plan. Här målar hon självförtroende på den som tidigare varit obekväm med sitt utseende genom att ge dem en hy med lyster och liv. Här målar hon kreativitet med makeupen, genom att lära ut vad man egentligen kan göra med det penselsettet. Och här målar hon drömmar för den som faktiskt vill ha en större förändring i sitt liv.

I Mary Kay jobbar alla fristående konsulter med att ge hudvårdsrådgivningar, där du som deltar får prova produkter som passar just din hud. Det skräddarsys efter dina behov helt enkelt.

Det är en helt kostnadsfri stund, där du kan få prova både produkterna och konsulten. För det är ju så att om du skulle tycka om det här så får du ju även en egen konsult på köpet, som ska leda dig till just det som är bäst för dig. Hon lär känna dig, din hud och dina behov och kan därför göra allt lite enklare för dig.

Känner du att du skulle uppskatta att få en sådan stund, antingen ensam eller med några vänner så ska du inte tveka utan boka en preliminär datum redan idag. Du kan komma till mig eller jag till dig. Alla som bokar får även en speciell gåva.

Har du redan en personlig konsult, så vänder du dig givetvis till henne för att boka. Hon är helt fantastisk på att ta hand om just dig och kan säkert ge dig ett bra erbjudande. Men har du ingen och vill prova om jag kunde passa, så finns jag här helt för dig !

Linda Ekenskog, fristående hudvårdskonsult Mary Kay